Skip to content

Metsällä

19.9.2011

Päätettiin parin ystävän kanssa lähteä sienimetsälle viikonloppuna. Keli oli mitä mainioin ja metsässä ah, niin kaunista ja rauhoittavaa. Mitään spesiaali luontokuvia en saanut otettua iPhonen p****lla kameralla, muutaman kuvan kuitenkin otin todisteeksi tänne blogiin 🙂 Metsässä vierähti kokonaiset viisi tuntia koska onnistuimme hieman eksymään, mutta onneksi oli Google Maps taskussa ja löydettiin takaisin autoille.

Puro.

Karhu käveli vastaan metsässä..

Tattejakin löytyin suppilovahveroiden lisäksi. Herkkutattien ja koivunpunikkitattien perkaus kahden ja puolen tunnin suppilovahverojen perkauksen jälkeen vaati lasin punaista.

Kävin samalla reissulla kaupassa aikeissa ostaa lisää paksterasioita, mutta mukaan lähtikin OBH NORDICAN sieni- ja vihanneskuivuri. Kapistus kustansi 49,90 euroa ja kuivaa sienet kuudessa tunnissa. Vehkeen pitäisi kuivata myös vihannekset (jopa kurkkua) ja hedelmät. Kätevä vekotin joka tuli tarpeeseen, meinaan mennä ensi viikonloppunakin tyhjentämään metsää sienistä ja pakastimet ovat jo nyt ääriään myöten täynnä.

Tollasia koppuroita niistä  sienistä sitten tuli kuuden tunnin kuvurissa makoilun jälkeen.

Sienet menossa säilöön. Nam.

Oli muuten hemmetin tehokkas viiden tunnin treeni. Metsässä tuli kiipeiltyä kallioilla rämmittyä sienten perässä kaiken maalilman kivenkoloihin ja pensaisiin. Oli hieman kipeät kintut seuraavana päivänä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: