Skip to content

Peukkuongelmia

22.9.2011

Eilinen reeni ei sitten kulkenut laisinkaan, varsinkaan vasemmalla käpälällä. Siitä oli jotenkin voimat aivan lopussa, kuula heilui yläasenossa kuin olisi pahemminkin tuullut (treenasin sisällä).

  • 2min clean @ 16kg (10 rpm)
  • 2min snatch @ 12kg (12 rpm)
  • 2min push press @ 12kg (12 rpm)

Rest 2min.

Setti kaksi kertaa läpi hammasta purren ja loppuun vielä heilureita 16 kiloisella. Treenien alkuun teen muuten aina n. 15-20 minuutin mobbaukset ja pari selän rullausta sekä heilureita 8 kiloisella. Mobbausopit oon poiminu Jake Heken You Tube videoista. Suosittelen. Eveliinaltakin löytyy muuten oiva lämmittelyvideo You Tubesta.

Tässä on ollu hieman kipuiluakin, nimittäin kummankin käpälän peukut ovat ilmoitelleet olemassa olostaan. Ovat jännästi kipeät kämmenselän puolelta, enemmän juuren puolelta. Kipu tuntuu pyöriteltäessä peukkuja jonkin aikaa, tai jos tarttuu esimerkiksi johonkin esineeseen. Kipu ei ole sietämätöntä, mutta häiritsevää. Vasen peukku on pipimpi, voisikohan olla että siksi vasurista oli voimat veke? Ehkä alitajuisesti varoin sitä ja jännitin kättä?

Mutta ei hätää! Suomen Kahvakuula Ry:n forumeilta tuli vinkkiä vaivaan: Ote enemmän tuettuna kämmensyrjälle kahvan toiseen kulmaa ja iPhonen näpyttelystä peukaloilla on ehkä luovuttava. Kiitos Jake Heke ja Pyykkönen! Ote tuntui ainakin passelilta, ei tuntunut enää painetta peukulla 😉

Ja pitihän se tänäänkin reenata, peukuista huolimatta:

  • 2min clean @ 12kg (16rpm)
  • 2min OAP @ 12kg (14rpm)
  • 2min Jerk @ 12kg (12rpm)

Rest 90 sec.

Setti läpi kahdesti ja 16 kilolla heilurit loppuun. Reeni meni oikein mukavasti tällä kertaa, ote paranee kokoajan, eikä käpälätkään ole auenneet sitten viimekertaisen.

——-

Mä en muuten osaa ollenkaan mutoilla tekstiä tällä WordPressillä, tai sitten tää on vaan p***ka blogipalvelin (käyttäjässähän ei ole ikinä mitään vikaa 😉 ).
Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: