Skip to content

Opetus jos toinenkin

25.9.2011

Lauantaina olin vetämässä tekniikkatreeniä Mayor’s:n salilla Ruoholahdessa (joka on muuten erinomainen sali testokatkuineen ja sopivan spartalainenkin) muutamalle innokkaalle ja mahdollisesti tulevalle gireviikille. Treenit menivät mukavasti ja opettaminenkin sujui mielestäni takkuamatta, palautekin oli positiivista.

Kahdessa tunnissa ei kyllä kerkeä kaikkia liikkeitä käymään läpi, eikä mielestäni sellaisen tavoittelussa ole järkeäkään. Kävimme läpi heilautusta, rinnavetoa, punnerrusta ja vauhtipunnerrusta, katsoimme myös otteet kuulasta sekä tietenkin räkkiasennon. Työntöä katsottiin myös vähän, mutta jatkamme siitä seuraavalla kerralla. Työntö on selkeästä liike, joka tarvitsee paljon toistoja ja kuivaharjoitteluakin. Kaksoisdippi ei vaan aukea heti ensimmäisellä kerralla, ei auennut minullekaan. Tempauksen näytin, mutta senkin jätimme suosiolla seuraavaan kertaan, tai kolmanteen kertaan. Haluan, että muut liikkeet sujuvat ja yläasento on stabiili, ennen kuin lähden opettamaan tempausta, onhan liike haastavin kuulaliikkeistä.

Opettaminen on mukavaa puuhaa ja on todella palkitsevaa nähdä kun ihminen innostuu lajista ja haluaa oppia lisää. Treenien jälkeen pukuhuoneessa meistä selvästi huokui positiivasta energiaa ja iloisuutta, koska vaatteita vaihtamassa ollut tyttö kysyi mitä oikeen olemme tehneet kun meillä oli niin hyvät fiilikset. Kerrottuamme treeneistä, halusi tämä todella timmissä kunnossa oleva tyttö mukaan treeniporukkaan, ja eikä mitään muuta kun mukaan vaan 🙂 Vaihdoimme sähköpostiosoitteita ja seuraavalla kerralla tämä mukava uusi tuttavuus on mukana. Aivan mahtavaa!

Asiasta avaimenreikään. Olin eilen ystävien kanssa hieman ulkona ja kävimme myös tanssahtelemassa anniskeluliikkeen tiloissa. Muutama lasillinen viiniä meni liikaa ja aamulla suu oli hieman kuiva. Ostin sunnuntain ratoksi WKC:n storesta pari Fedorenkon opetusvideota (joita muuten lämpimästi suosittelen) ja latasin ne koneelleni ja jäin tuijottamaan. Treenamisen himo iski kuin salama varusmiesten telttaan. Otti päähän. Olisin halunnut treenata. Alkoholi paha,kuula hyvä. Ota nainen opiksesi!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: