Skip to content

Analyysiä pukkaa

27.9.2011

Uskaltauduin tänään ottamaan treenit videolle, hui! Ja turha luulla, että vielä julkaisisin treenivideoita tänne, sen verran oli rämpeltämisen näköistä touhua kuulan kanssa 😀 Mutta LC, LC sujuu mielestäni todella hyvin 12 kilon kuulalla. Jeiks! Olen myös työntänyt 16 kilon murkulalla muutaman kerran, mutta rivet tuolla keltaisella ei oikein tahdo luonnistua, kuula tärähtää ranteelle liikaa. En jotenkin ”uskalla” ottaa kuulaa kiinni kropalla ja heilautus ala-asennossakin jää liian lyhyeksi. Tempauksessa kuula liikkuu ylös selkeästi liian kaukana kropasta ja saattaapa olla hieman käden ylikiertymistäkin yläasennossa. Kuulan alasmeno näyttää ihan hyvältä. Tempauksessa otan myös selkeästi liikaan voimaa kädestä, enkä jaloista ponnistaen, soo soo, nyt skarppausta 😉

Omien treenien videointi on kyllä hyvä idea, koska silloin näkee omat virheensä ja niitä on mukavaa analysoida. Olisi tietty parempi kun joku pro analysoisi kuvamateriaalia ja antaisi palautetta, mutta näin mennään nyt ainakin toistaiseksi.

Ja jotenkin näin se taas meni:

  • 2min snatch @ 12kg (10rpm)
  • 2min jerk @ 16kg (8rpm)
  • 2min LC @ 12kg (10rpm)

Rest 90sec ja setti kahdesti läpi. Lopuksi vielä heilureita 16 kilolla.

Ilahduttavaa on myös lauantaina treenaamieni mimmien innostus kuulailuun; toinen on ostamassa ekaa omaa 8 kilosta ja toinen nostelee rautapalleroita salilla, mainiota! Olen niin iloinen! 😀 Tänään läti myös tilaukseen kaverit 8 kiloiselle ja 12 kiloiselle 😉

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 28.9.2011 12:46

    Jep, treenien videointi on kyllä loistava tapa huomata omat virheensä. Pitäisi itsekin tehdä niin paljon useammin, siitä on kuitenkin niin pieni vaiva.

  2. 11.10.2011 18:53

    Videot on ihan loistava juttu. Olen videoinut ja hölmönrohkeana pistänyt niitä blogiin näkyviinkin ihan alusta asti. Nyt on aika hieno katsoa niitä vanhimpia. 🙂 Ja verrata sitten ihan tämänviikkoisiinkin, vaikka ei parasta menoa ollutkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: