Skip to content

Kuulalla on väliä

10.10.2011

Siitä on nyt ehkäpä noin kolme viikkoa kun käppäiltiin avokin kanssa Itäkeskuksessa ja satuttiin Stockmannin urheiluosastolle. Ensimmäisellä esillepanopöydällä pojotti, noh, hmm, ”kuulia”. Jäin kirjaimellisesti tuijottamaan näitä kapistuksia monttu auki ja ensi järkytyksen jälkeen kirosin moiset muovikapineet ties minne, samalla kun avomies kuunteli kiltisti ja nyökytteli. Myös KuulaAri oli kauppareissuillaan näihin törmännyt ja napsinut kuvankin, myös Kukka on pistänyt markkinoiden uudet muovihärpäkkeet merkille. En ole siis ihmetykseni kanssa yksin.

Kun noin puolitoista vuotta sitten innostuin kuulista ja niiden heiluttelusta enkä tiennyt lajista mitään, menin tilaamaan setin järkyttävän kokoisia kolmiokahvaisia vinyylikuulia. Niissä kahva oli niin paksu, että oli aika vaikeaa kuvitellakaan tekevänsä niillä mitään pystysoutua kummempaa. Kahvan saumakin hiersi käsiä jos erehtyi koskemaan ”kuulaan” ilman salihanskoja. Kuulat päätyivät kesällä mökille, eiköhän niille jotain tekemistä siellä keksitä, vaikka sitten ovistoppareina 😉

On todellakin väliä millaisella kuulalla treenaa jos haluaa nostaa oikein, kisatreeneistä puhumattakaan. Henkilökohtaisesti en suostu opettamaan viinyylikuulilla tai muilla epäilyttävillä kuuliksi kutsuttavilla välineillä nostamista tai muutakaan. Kun kerran aletaan tekemään niin tehdään sitten kerralla kunnolla, säästyy hermoja, käsiä, hieman kroppaa ja ehkä pikkusen aikaakin.

Rautaa sen olla pitää.

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: