Skip to content

Suppikset diggaa peanut butterista

11.10.2011

Olemme keränneet kaapit ja pakastimet pullolleen sienä ja niitä täytyy tasaisin väliajoin syödä pois tuoreiden tieltä. Sienestäminen on nimittän yksi lempiharrastuksistani ja menee oikein hyvin treenistä rämpimisineen ja kallioilla kiipeilyineen.

Tänään päätin tehdä broiskulle ja höyrytetylle parsakaalille kaveriski metsäsienisoossia. Mietin, että miten saisin soossiin mukavan lisävivahteen. Ahaa, maapähkinävoita!!!

 

Purkki ruokakermaa (luomu)

Salottisipuli

n. 3-4 dl suppilovahveroita, keltaorakkaita, tatteja ym.

kukkurallinen teelusikallinen maapähkinävoita (crunchy ja luomuna jos löytyy. Meiltä ei löytynyt)

suolaa

pippuria

Kuullota pilkottu sipuli pehmeäksi ja lisää sienet pannulle, paista muutama minuutti, jotta sienistä lähtee nestettä ja irtoaa makua. Heitä maapähkinävoi pannulle ja anna sulaa hetki, lisää ruokakerma. Anna porista hetki, sekoittele, maista ja lisää mausteet.

 

Tuli kyllä tajuttoman hyvää. Ja sorry, en kerennyt ottamaan kuvaa kun kastike jo katosi parempiin suihin, mutta on se syötävän näköistä. Lupaan🙂

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: