Skip to content

Köh köh ja niks naks

7.11.2011

Viikko alkoi flunssan ennusmerkeillä, eli aamuöisellä kurkkukivulla, tukkoisuudella ja päänsäryllä. Herättyäni tuntui kovin usvaiselta ja tahmealta, joten päätin jäädä kotiin lepuuttelemaan. Olihan tätä jo varovaisesti odoteltukin, flunssa on nimittäin tehnyt tuloaan noin kahden viikon ajan ja aina olen saanut sitä siirrettyä tiukoilla Echinaforce drinksuilla ja vitamiiniyliannostuksilla. Nyt toivonkin, että lepo, kunnollinen ravinto, dropit ja positiiviset ajatukset ajavat taudin lopullisesti pois ilman, että se saa yliotetta.

Alaselkä jumittelee edelleen hieman, mutta onneksi edessä on tusina käyntiä Kristianin hoitopöydällä Helsinki Kiropraktiikalla. Tehtiin vähän pidempi hoitosuunnitelma, että saadaan ruoto suoraksi ja lihakset tasapainoon. Onni on se, että pystyn nostamaan kuulia, se ei nimittäin tee pahaa selälle, päinvastoin. Autolla ajo on osoittautunut pahimmaksi selän kannalta ja muukin staattinen istumatyö. Olen kuitenkin hieman varonut treenien kanssa, liekö alitajuisesti, mutta vähemmän on tullut tehtyä. Hiemanhan se harmittaa kun pää sanoo että mene nyt nainen nostamaan, mutta samalla kroppa lähettää päinvastaista viestiä, että stop tykkänään.

Olen myös löytänyt uuden harrastuksen, nimittäin kutomisen. Jo on aikoihin eletty! Meinasin, että saattaisi tehdä sormille ja ranteille hyvää  tulevaa ammattia ajatellen (suuhygienisti) ja kuulailunkin kannalta pysyy nakit vetreinä. Hartioiden rentouteen joutuu kyllä kutoessa kiinnittämään paljon huomiota, etten tee itselleni karhunpalvelusta ja huomaa kohta, että pää ei liiku ja kädet ei nouse. Työn alla on tällä hetkellä tuubihuivi, kuvia tulee kunhan tekele on valmis. Meinasin myös kutoa pipon ja muutaman joululahjan lähipiirille, siis mikäli innostus pysyy yllä.

Jaahas, tästähän tuli varsinainen vaivojen valitus postaus, mutta ensi kerralla sitten positiivisempaa tekstiä ja kuviakin 😉

 

 

Mainokset
One Comment leave one →
  1. 10.11.2011 19:03

    Hei paranemisia sinnekin! Kyllä nämä flunssat aina hiljalleen nujertuu ja alkaa löytymään vähemmän vaisuja postauksia. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: