Skip to content

Elämää ei sen enempää…

5.12.2011

Olettekos huomanneet, että kun elämässä menee usealla osa-alueella hyvin, sitä ei ehdi jäädä miettimään. Kun menee hyvin, kaikki hype, uusi ja innostava vie mukanaan eikä pysähtymiselle ja nauttimiselle tahdo jäädä aikaa. Minulle tämä on aikoinaan ollut turhankin tuttu tunne, ainoastaan sillä erolla, että olen luullut että nyt on elämä mallillaan ja lujaa menee. Olipahan luulot, kunnes tajusin ruveta tavoittelemaan sitä mikä minusta tuntui tärkeältä ja oikealta.

Elämä on tuonut minulle viime vuosina uusia mahdollisuuksia, uutta osaamista muutamallakin osa-alueella, onnellisuutta, itseni löytämistä ja tyytyväisyyttä. Mutta kaikkeen tähän havahtumiseen ja ymmärtämiseen on mennyt aikaa, kyyneleitä, epävarmuutta, pysähtymistä ja ennenkaikkea itsensä hyväksymistä. En elä muiden unelmaa tai elämää, teen juuri sitä mikä minusta tuntuu oikealta, se tunutuu hyvältä – luissa ja ytimissä. Kunpa kaikki pystyisivät toteuttamaan itseään ja olemaan onnellisia!

Elän jännittäviä ja kiinostavia aikoja. Työharjoittelussa menee paremmin kuin hyvin ja tulevaan ammattiini liittyen on käynnistynyt projekti, jossa olen asiantuntijan roolissa. Odotan tältä prokkikselta paljon ja olen kovin innoissani!

Tempaisin ensimmäistä kerta 16 kiloisella eilen sunnuntaina (ja kyllä, kiropraktikon luvalla) ja kokeilin 20 kilon kuulalla tasan 2 x 2 riveä ja meni sekin hyvin. Selkä ei sanonut mitään, oli hiljaa kerrankin. Olen siis ylittänyt rajapyykkejä myös rakkaan harrastuksei parissa, ei voi muuta kuin tykätä ja taputtaa itseään olalle 🙂 Ihania ovat myös mimmit joita treenautan! Innostuneita, hauskoja ja hyviksi nostajiksia haluvia ihania naisia.

Mutta mikä se sellainen elämä on mikä ei samalla kasvattaisi pienten tai isojen murheiden taikka vastoinkäymisten kautta? Kaikillahan niitä on, minullakin ihmissuhteiden muodossa, mutta miksi haluta ihmisiä elämäänsä jotka aiheuttavat ainaista mielipahaa ja draamaa? Olen huomannut oloni paremmaksi ilman tällaisia ihmisiä, pystyn ajattelemaan  positiivisesti ja jakamaan positiivisuutta myös muille. Hah, koko elemä menee sutjakammin ilman negatiivisia viboja!

Hitto muuten miten tylsiä nää blogikirjoitukset kun ei ole yhtään kuvia… kyllä niitäkin vielä tulee 😉

ps. Oppimispäiväkirjaa työharjoittelun ajalta voi käydä seuraamassa Amalgaamipaikassa 🙂

Mainokset
One Comment leave one →
 1. Paula permalink
  11.12.2011 16:55

  Yksi näistä sun treenattavista misuista täällä antaa ainakin kuvan kuvata meidän harkkoja 🙂 Saa itellekin sitten kuvaa siitä meneeks ihan metsään ja miltä se oikea asento näyttää jne.

  Viime treenit vedettiin kahdestaan ja oli ilo saada vihdoin kunnon tuntuma pienen teknisen hionnan jälkeen siitä miltä oikea asento kuulan kans tuntuu tempaisussa jne. Pienistä jutuista tulee isoja onnistumisia ja siitä saa ihna hirveesti potkua treeniin vaikka käpälät ois rakoilla 😉

  Mulla on ollut sama tilanne tänä vuonna että jouduin miettimään yhtä reilun kymmenen vuoden ajan kestänyttä ystävyyssuhdetta ja lopulta se ystävyys päättyikin aika hullulla tavalla tuossa kesän alussa, ja ollaan enää vanhoja koulukavereita jos mitään.

  Olen huomannut että energiasyöpöt ihmiset, negatiiviset narisijat ja draamaa ja mielipahaa aiheuttavat tyypit eivät todellakaan ole niitä ketä haluan mukaani kulkemaan elämän tiellä vierelläni. Vaivun itse joskus pahaan funkkiin kun asiat menee sinne kuuluisaan metsiköön, enkä todellakaan halua että ´ystävä´painaa mun päätä syvemmälle pinnan alle.

  Harrastusten ja työn kautta olen saanut sellaisia ihmisiä elämääni joiden kanssa voi olla oma itsensä ja kelpaa just sellaisena. Parhaimmillaan se positiivisuus tosiaan tarttuu ja auttaa kaveriakin pahan paikan yli ja hyvä olo sen kun lähtee kiertoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: