Skip to content

Rautaa kahteen tapaan

6.3.2012

Ilokseni olen vihdoin liittynyt Suomen Kahvakuula Ry:n jäseneksi ja saanut itselleni huippuvalmentajan – tästä se kisataival alkaa!

Viime viikolla suoritin 10 minuuttiset tempauksessa ja työnnössä, tulokset eivät olleet päätähuimaavia (113/116), mutta itse olin todella yllättynyt, että sain tempastua täydet 10 minsaa. Joutu siinä vähän aikaa pyörimään kuulan ympärillä monttu auki päätä raapien ”että mitähän oikeen tuli tehtyä?” Oli hymy herkässä sinä päivänä vaikka tuntuikin, että vasen käsi oli jäänyt kuulan kahvaan kiinni, sen verran oli räpylä puuduksissa.

Kahdet Kukan kirjoittamat treenit ovat nyt takana. Ensimmäisten treenien kuuden minuutin tempaussarjan jälkeen tuntui, että käsi irtoaa, mutta loppuun asti mentiin. Tänään olikin sitten jo eri ääni kellossa, räpylällä meinaan. Kuusi minuuttiset tempaus- ja työntösarjat eivät tehneet käpälille juuri mitään. Vasemmassa kädessä on kyllä selvästi vähemmän voimaa, se väsyy nopeammin, mutta nyt se ei puutunut eikä tunnu jomotusta, se on hyvä!

 

Rautapallon äärestä oli syöksyttävä suoraan illallisen kimppuun, mies oli kaivanut jostain leverlootaa. Voiko maksalaatikkoa kutsua hyvällä omallatunnolla oikeaksi ravinnoksi, en tiedä, mutta hyvää se oli –  oiva palauttava sotku, raudalla höystettynä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: