Skip to content

Mosse soi ja aurinko paistaa!

28.3.2012

Näin opiskelijana sitä yrittää aina löytää uusia ja tehokkaampia oppimismenetelmiä ja hieman laiskana nopeampia, myönnettäköön. En lähtökohtaisesti pidä asoiden väkisin pänttäämisestä, enkä varsinkaan ”hauki on kala, hauki on kala” -tyyppisestä opettelemisesta. Kun aihe on kiinnostava ja herättää omia ajatuksia ja kysymyksiä, lukeminen sujuu kuin itsestään. Tällaisia aiheita ovat omalla kohdallani lääketieteelliset kirjat ja julkaisut sekä urheiluun ja ravintoon liittyvät jutut.

Tänä aamuna törmäsin erään blogin kautta tähän aivo-oppaaseen. Joo, onhan tuo City Lehden artikkeli, mutta so not, mielenkiintoinen se on silti. Nyt raikuu Mosse (eli Mozart)  parodontologian tenttiin valmistautumisen taustalla, tavoitteena napata tietenkin tentistä pisteet himaan.

Keskittymistä hieman häiritsee ulkona paistava aurinko, toinen jalka on meinaan jo melkein oven välissä lähdössä lenkille. Mutta ehkä sitten yhden jälkeen iltapäivällä, pitäähän tämä oppimiseen paras aika, eli klo. 10.00-13.00 käyttää ensin hyväkseen 😀

Ja kyllähän tätä Mossea mielellään kuuntelee 😉

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: