Skip to content

Kisafiilistelyä

25.4.2012

Toissapäivänä eli maanantaina Eveliina järkkäsi Kuulasaunan ekat salikisat, jotka olivat myös ekat salikisat pääkaupunkiseudulla sitten vuoden 2009. Kisat olivat myös minulle ensimmäiset.

Paikalle saapui 13 nostajaa, joista 11 ensikertalaisia. Fiilis oli kisoissa välitön ja mukava, kaikilla oli varmasti todella hauskaa. Kisat olivat järkätty myös todella hyvin, kiitos Eveliinalle. Tuomarit tuomaroivat kannustavasti, mutta tärkeisiin juttuihin kiinnitettiin toki huomiota, kuten pysäytyksiin ja lukituksiin.

Itse kisasin 10 minuutin yhden käden työnnössä ja kyllä muuten jännitti ihan järjettömästi juuri ennen suorituksen alkua. Kuula tärisi käpälässä sekä yläasennossa, että räkissä, mutta parinkymmenen toiston jälkeen pystyin rentoutumaan ja keskittymään tekemiseen, tuloksena oli 192 toistoa eikä yhtään hylsyä. En olisi kyllä ikinä uskonut nostavani tuollaista tulosta, kun tavoite oli siinä 180 toiston  hujakoilla. Fiilis oli kyllä mahtava suorituksen jälkeen, olin voittanut itseni, niin tulostavoitteessa kuin kisalavalle nousemisessakin. Kaikki 13 kisajaa olivat voittajia!

Hymy herkässä matkalla kisoihin, hieman jo jännittää.

Tuomarien pallit, eiku siis penkit…kih kih.

Lämmittelyksi vähän mustikan heiluttelua.

Elämäni ekaa START -komentoa odottamassa.

Toi hikipanta on ehkä parasta tässä kuvassa – niin kasaria, mutta niin hyödyllistä! 😀

13 iloista voittajaa tuulettaa.

Oli kyllä huippu hauska kokemus! Nyt onkin sitten hyvä jatkaa valmistautumista muutaman viikon päästä häämöttäviin Hyvinkään SM -kisoihin. Kiitos vielä kaikille kanssanostajille, tuomareille, kannustajille (erityisesti Sadulle ja Jykille) sekä Eveliinalle kisojen järkkäämisestä!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: