Skip to content

Kovilla ammuntaa

31.5.2012

Kisoista on nyt kulunut jo yli kaksi viikkoa ja kesälomakin on ehtinyt alkaa. Kisojen jälkeen pari viikkoa meni aikalailla koskematta kuulaan. Tuli kyllä käytyä salilla totuttelemassa kesän voimaharjoitteluohjelman tuomiin harjoitteisiin ja kävinpä jumpissakin. Huomasin tosin taas, että ohjatut ryhmäliikuntatunnit eivät ole mun juttu.

Kesän ohjelma treenien osalta painottuu siis pitkälti salitreeniin ja voiman hakemiseen. Salilla teen paljon perusjuttuja, kuten kyykkyjä, maastavetoja ja penkkipunnerrusta, aerobisia harjoitteita unohtamatta.

Kahvakuulaa nostan pari kertaa viikossa, sitä keltaista siis, sininen on jätetty lämmittelypainoksi. Keltainen tuntuu ihan yhtä painavalta kuin sininen aikoinaan ja siksi olenkin varma, että se tulee nousemaan muutaman kuukauden kuluttua aikas sujuvasti, nouseehan se sininenkin nyt. Kyllä sitä ihminen voi olla innoissaan pienistä (painavista) asioista pakahtumiseen asti 🙂

Kukka Laakso ja Scott Shetler tekevät yhteistyössä kesän harjoitusohjelmat – Kukka kuulatreenit ja Scott salitreenit. Sanomattakin on selvää, että olen täpinöissäni! Tulosta syntyy varmasti kun ohjelmia noudattaa ja pitää ravintopuolesta huolen sekä osaa levätä silloin kuin käsketään.

Koska loma alkoi maanantaina ja koulustressi sekä kisoista ehkä piileväksi jäänyt jännitys laukesivat, tulin kipeäksi. Alkuviikosta allerginen nuha tuntui pahentuvan ja eilen nuhapöpöt siirtyivät kiusaamaan keuhkoputkia. Ääni lähti ja yskitti, nenä valui, mutta kurkku ei kipeytynyt missään vaiheessa, eikä edes lämpö noussut. Koska inhoan sairastelua ja sen tuomaa tylsistymistä ja joutenoloa, ammuin kovilla: Kourallinen C-vitamiiinia, marjoja, Biokian marjajauheita, proteiinia, D:tä, höyryhengitystä, litroittain teetä ja positiivisia sekä motivoivia ajatuksia (lähinnä treeninen ja nostotekniikkojen kelailua) ja kuinkas ollakaan, tänä aamuna ääni oli palautunut, nenä ei ollut tukossa ja tiiliskivet oli nostettu pois rintakehäni päältä. Positiivinen aamu siis 🙂

Ja ei, en ole vielä tänään menossa totetuttamaan eilisiä mielikuvaharjoitteita salille, jääköön se suosiolla huomiseen sillä ehdolla, että olo on täysin normaali. Miehellekin tuossa ihmettelin kummallista kykyäni parantua flunssataudeista muutamassa päivässä ilma kuumetta. Ennen saatoin sairastaa helposti viikon kovassa kuumeessa ja monta kertaa vuodessa. Mies totesi, että kai sitä nyt palautuu mun muija on noin kovassa kunnossa ja aineenvaihdunta jyllää 😀 Pitää varmasti paikkansa tuokin, mutta kyllä oikeanlainen ravinto ja lisäravinteet näyttelevät varmasti vähintäänkin yhtä suurta osaa nopeassa parantumisessa, parantavia ajatuksia unohtamatta! Mutta niin tai näin, sopii mulle!

Ja lopuksi vielä kesän suunnitelmista noin yleensä. Ei mulla oo oikeesti mitään suunnitelmia. On helppo olla kun suunnitelmat on tehty valmiiksi, luet vaan paperista mitä mikiäkin päivä tulee tehdä(nostaa) – helppo hemmotteluloma siis tiedossa. No käyn ehkä moikkaamassa kavereita silloin tällöin tossa naapurissa:

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: