Skip to content

Kesäkuulumisia

17.8.2012

Luulenpa, että nyt on luvassa sekavaakin sekavampi blogaus. Sen verran on edellisestä blogauksesta aikaa, sorry.

Mistähän sitä aloittaisi? Noh, aloitetaan treeneistä.

Treenattiin joukkueen kanssa koko kesä. Salilla kolme kertaa viikossa ja kuulaa kaksi tai kolema kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan. En kyllä muista milloin olisin yhtä ahkerasti urheillut kesäaikaan. Mutta pidemmittä puheitta itse tuloksiin!

Alkukesästä tehtiin sen hetkiset maksimi nostot kyykyssä, etukyykyssä, penkissä ja maastavedossa ja maksimit testattiin uudelleen kahdeksan viikon voimaharjoittelurupeaman jälkeen. Tässä mun tulokset:

Kyykky: 50 kg -> 80kg

Etukyykky: 40 kg -> 70 kg

Penkki: 35kg -> 50kg

Maastaveto: 60 kg -> 85 kg

Olen ihan supertyytyväinen tuloksiin! Ja nyt kuulatreenien ohella koitankin käydä jonkin verran salilla, mutta mitään  maksimitreenejä en tee, silleen vaan että tuntuu. Kuulatreenit näyttelevät kuitenkin pääosaa meikäläisen treenikalenterissa 😉

Hiekä ja sydämiä.

Ja olenhan mä kehittynyt kuulan nostamisessakin! Tai ainakin saan nostettua raskaampaa palloa pääni päälle kuin keväällä olisin edes uskaltanut kuvitella.

Kisakuula on tällähetkellä 16 kiloinen ja treeneissä kovasti mukana on myös 20 kiloinen ja viimeisimpänä tulokkaana hemmetin painava 24 kiloinen herne. Kyllä se 24 kiloakin vaan nousee korkeuksiin, uskomatonta!

Kylilläkin nostetaan kuulaa. Huomaa eukon hauikset!

Mökillä tuli harrastettua myös kasvien ja elukoiden iPhone -valokuvaamista. Edellisessä postauksessa niitä kuvia olikin, mutta tässä ehkä paras luontokuva mitä olen koskaan ottanut.

Myöskään sienet eivät metsässä saaneet olla rauhassa. Kanttarelleja onkin nyt sitten pakastin pullollaan. Ovat mokomat herkut löytäneet tiensä myös meidän mökin pihaan, pihasta pannuun siis. Varsinaista lähiruokaa 😉

Noin kahdeksan litran saalis heinäkuulta.

Mökillä kolme viikkoa vierähti todella nopeasti ja nytkin kirjoittelen tuvassa tätä sekavaa tekstiä. Sienestämään olisi kova kiire, joten pahoittelen kirjoitusvirheitä. Korjaan ne ehkä myöhemmin. Ehkä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: